Ger en Margriet: ‘Wij zijn zelf in Nepal geweest en hebben er de armoede gezien. We geven allebei les. Onderwijs is volgens ons een belangrijke eerste pijler om leefomstandigheden in Nepal te verbeteren. Vajra is op het juiste moment gekomen. Het is leuk onze eigen kinderen te betrekken bij het nieuws over hoe ons sponsorkind zich ontwikkelt.’

Connie: ‘Na mijn reis in 2002 met Maarten Olthof naar boeddhistische pelgrimsplaatsen besloot ik een leerling te gaan sponsoren. Ik had als jong meisje graag doorgeleerd, maar door geldgebrek was dat helaas niet mogelijk. Een kind elders op de wereld die kans wel bieden, dat is mijn belangrijkste motivatie. Dat werd Kopila! Doordat ik haar regelmatig zag tijdens mijn reizen naar Nepal, heb ik een band met haar en haar familie kunnen opbouwen. Ik ben apetrots op Kopila om alles wat zij mede dankzij Vajra geworden is. Door haar sterke wil en haar motivatie om te studeren kan zij een goede toekomst opbouwen voor zichzelf, haar familie en haar land.’